Официално: Локо подписа с играча, който трябва да замести Стивън Езе

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
12:05 / 11.02.2020
3682
ПФК Локомотив Пловдив осъществи още един входящ трансфер преди градското дерби с Ботев. Черно-белите подписаха договор с Акинсола Акиниеми. Срокът на контракта е за период от 2 години, потвърдиха от Лаута.

Това е трето ново попълнение за Локомотив, като преди него Миховил Клапан и Валентино Пулиезе също парафираха със "смърфовете".

Акинсола Акиниеми е роден на 12.07.1993 в Норвегия и играе на позицията защитник. Състезавал се е за отборите на Валеренга, Дьобак-Фрогн, Гроруд и Фредрикстад. За последно е играл за Санднес Улф.

Очакванията се бранителят да замести напусналия в края на декември Стивън Езе.

"Доволен съм, че вече съм част от отбора. Първият ден, в който се присъединих към тима на подготвителния лагер в Турция, бях приет страхотно от всички футболисти и треньори. Очаквам с нетърпение това ново за мен предизвикателство и начинание. Надявам се да се представя на ниво и да постигнем нещо голямо с моите съотборници", заяви Акинсола, след като парафира контракта си.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).