Локо с първи зимен трансфер! Новият: За мен е чест да играя в такъв клуб!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
14:38 / 07.02.2020
7367
ПФК Локомотив Пловдив осъществи първия си зимен входящ трансфер. Черно-белите подписаха договор с Миховил Клапан. Срокът на контракта е за период от 2 години, съобщиха от Лаута.

Миховил Йероним Клапан е роден на 27 март 1995 година в Хърватия и играе на позицията полузащитник. Юноша е на Риека. Състезавал се е за отборите на Специя, НК Целие, НК Анкаран, НК Алуминий. За последно е играл за словашкия Сеница.

"Радостен съм, че подписах с тим като Локомотив, който е и актуален носител на Купата на България. За мен ще бъде чест да играя за такъв отбор с богата история. Ще дам най-доброто от себе си, за да зарадвам многобройната публика на Локомотив. Надявам се да се представим добре през пролетта и да се класираме за евротурнирите чрез Купата или първенството", бяха първите думи на Клапан след трансфера.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).