Локо отново търси отбори, в които да преотстъпи двама от чужденците

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
09:32 / 06.02.2020
2539
Ръководството на Локомотив (Пловдив) ще направи последен опит да намери отбори, в които да преотстъпи двама от чужденците, които не притежават паспорти от Европейския съюз. Става въпрос за нигерийския защитник Мустафа Абдулахи и бразилския халф Уирис Густаво.

Plovdiv24.bg припомня, че от Лаута пробваха да се освободят от двамата още в началото на предсезонната подготовка, но така и не се намери клуб, който да се ангажира с наемането им. Проблемът е, че в Локомотив искат да освободят място за нови чуждестранни попълнения, но квотата за играчи извън ЕС е почти "препълнена". В момента сигурен титуляр е единствено таджикският национал Парвиз Умарбаев, а преди да получи контузия такъв беше и сърбинът Милош Петрович.

През есента 24-годишният Абдулахи лекуваше тежка травма и така и не се появи на терена в официален мач. През пролетта на 2019 година той изигра общо 9 срещи в първенството ни, уточнява "Тема спорт". През тази кампания 19-годишният Уирис Густаво записа 5 срещи в Първа лигаи 3 в Лига Европа, като в тях вкара един гол (за първенство).


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).