Тежка загуба за Локо в последната контрола в Турция

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
18:13 / 04.02.2020
5065
Локомотив (Пловдив) приключи със загуба контролите от подготвителния лагер в Турция. В последната си проверка възпитаниците на треньора Бруно Акрапович отстъпиха на елитния украински тим Олимпик (Донецк) с 0:4. Спарингът се игра един от терените на комплекс "Титаник“ в курорта Лара.

Утре сутринта "смърфовете" летят от Анталия за Истанбул, откъдето ще продължат с автобус до Пловдив.

Локо започна в състав, който най-вероятно ще е титулярен за тима в първите пролетни официални срещи.

Още в 5-ата минута Локо бе близо до откриване на резултата. След центриране Малембана засече с глава, при което топката се удари в напречната греда, тупна около голлинията, след което бе изчистена от защитник на Олимпик в корнер.

20 минути по-късно Бирсент Карагарен проби отдясно и подаде към Димитър Илиев в наказателното поле. Капитанът шутира с десния крак, но вратарят на украинците спаси.

Пет минути преди почивката Олимпик откри резултата. Това стана след центриране от фаул, при което цялата отбрана на Локо не успя да покрие Евгени Цимбалюк и той от 1-2 метра засече с крак за 0:1. При ситуацията вратарят на пловдивчани Мартин Луков също сбърка, защото спокойто можеше да излезе и да пресече центрирането, но остана на голлинията.

В средата на второто полувреме украинците решиха изхода на контролата с два бързи гола в рамките на две минути.

Първо португалският съдия отсъди дузпа в 62-ата минута, която бе реализирана от Максим Дехтяров за 0:2. В 64-ата Андрий Кравчук отново прониза вратата на черно-белите за 0:3.

Пет минути преди края Локо създаде най-чистото си положение, но Йосип Томашевич натресе напречната греда.

В последната минута пловдивчани направиха груба грешка при изнасянето на топката и тя бе открадната от футболист на Олимпик. Той изскочи сам срещу вратаря и го простреля за 0:4.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Давид Малембана, Диниш Алмейда, Йосип Томашевич, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев, Момчил Цветанов, Бирсент Карагарен, Лукас Салинас, Димитър Илиев, Анте Аралица (Илко Пиргов, Николай Николаев, Мустафа Абдулахи, Олмес Гарсия, Йордан Тодоров, Миховил Клапан, Мирза Хасанбегович, Акинсола Акиниеми, Валентино Полиезе).


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).