Локо загуби от грузинци в закрита контрола

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
17:53 / 01.02.2020
4169
Локомотив Пловдив записа втора загуба в контролите на турска земя. Черно-белите отстъпиха на грузинския Динамо (Батуми) с 0:2. Двубоят бе закрит за журналисти и фенове.

Първото попадение за грузинците падна в 18-ата минута, а в 66-ата Динамо отбеляза и втория гол в мача.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че в досегашните контроли от лагера в Турция възпитаниците на треньора Бруно Акрапович победиха Кайсар (Казахстан) с 1:0 и полския Арка (Гдиня) с 4:1, а отстъпиха на словашкия Земплин (Михаловце) с 1:2.

Още в първите минути на спаринга каращите проби Мирза Хасанбегович и Кайо де Матос отправиха опасни удари, но извън вратата. В 13-ата минута Йордан Тодоров засече центриране от ляво, но топката мина над вратата.

В 18-ата минута Динамо поведе в резултата буквално при първата си по-сериозна атака в мача - 0:1.

Десетина минути след това Уирис Густаво, Кайо и Хасанбегович имаха шансове да отбележат, но вратарят на Динамо се намеси добре.

В 48-ата минута Момчил Цветанов напредна по крилото и отправи шут, но гредата спаси грузинците.

В 66-ата минута Динамо удвои след атака отляво и пас към наказателното поле, който бе засечен от техен футболист в мрежата - 0:2.

В 80-ата минута главният съдия първо отсъди дузпа за Локомотив, но след това отмени решението си. Малко след това бе последното положение за черно-белите, при което Момчил Цветанов отправи диагонален шут, но вратарят на грузинците спаси.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Лукас Масоеро, Акинсола Акиниеми, Николай Николаев, Мустафа Абдулахи, Йордан Тодоров, Уирис Густаво, Валентино Пулиезе, Кенан Муслимович, Кайо де Матос, Мирза Хасанбегович (Момчил Цветанов, Лукас Салинас, Клебер Лиуз, Петър Петров, Олмес Гарсия).


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).