Акрапович: Като се върне Митко, ще изглеждаме още по-добре

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
12:03 / 23.01.2020
3447
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович логично остана доволен от играта на своите възпитаници при победата с 1:0 над казахстанския Кайсар.

"Играхме без петима титуляри от миналия полусезон - трима си тръгнаха, а Милош Петрович и Димитър Илиев са контузени. През първото владеехме изцяло нещата на терена. След почивката малко позагубихме контрола на топката, но не беше фатално. Доволен съм. Искам да показваме същия манталитет и настроение за игра и в следващите двубои“, заяви босненският специалист пред камерата на Спортал.

Ето какво още каза наставникът на Локомотив:

Все още не сме взели решение за футболистите на проби. Засега изчакваме. Още един играч ще дойде при нас в събота. И той ще е на проби – трудно е да намерите футболист през зимата директно за подписване на договор.

Имаме качествени играчи. Салинас показва хубави неща зад нападателя. Като се върне в игра Митко, ще изглеждаме още по-добре. Имаме още много работа и след това може да правим по-сериозни анализи.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).