Ето първото изявление на Ожболт след трансфера! Разкри от къде е имал оферти!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
19:48 / 11.01.2020
5912
Бившият вече нападател на Локомотив Пловдив Ален Ожболт официално бе представен от новия си клуб Слован (Братислава), видя Plovdiv24.bg. 23-годишният словенец, който се превърна в любимец на "черно-белите" фенове, подписа с шампиона на Словакия за 4,5 години.

"Ален е играч с потенциал за бъдещето. Това, че има престой в Борусия Дортмунд, е ясен сигнал, че той отговаря на определени критерии. Той идва при нас като рекордьор по отбелязани голове за словенския национален отбор до 21 години (10 попадения в 23 мача). Ние се борихме за неговия подпис в силната конкуренция на няколко клуба. Доволен съм, че Ален реши да избере Слован и вярвам, че той ще разгърне потенциала си при нас", заяви генералният мениджър на клуба Иван Кмотрик-младши.

Самият Ожболт вече потегли с новия си клуб към Турция, където ще продължи подготовката на словаците.

Ето какво каза нападателят пред клубната телевизия на Слован:

"Щастлив съм, че съм част от Слован Братислава. Вече бях на стадиона и нямам търпение да направя официален дебют. Срещнах се с треньора и с новите ми съотборници. Имах оферти от водещите клубове от България и Унгария, но предпочетох Слован по няколко причини. Харесвам атакуващия стил на игра, а и познавам няколко футболисти в отбора. Когато гледах по телевизията мачовете от Лига Европа срещу Бешикташ и Уулвърхемптън, реших, че този клуб ще е първата ми опция. Искам да зарадвам феновете с головете си и да постигна много успех за този клуб на национално и международно ниво".



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).