Бонев: Вече сме четирима от Локо, печелили "Футболист на годината" - аз, Зума, Бонев и Митко Илиев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
12:55 / 11.01.2020
6888
Футболист №1 на Локомотив Пловдив за ХХ век Христо Бонев направи твърде любопитно изказване, коментирайки анкетата за най-добър футболист на България за 2019 година. Както е известно, отличието бе спечелено от капитана на черно-белите Димитър Илиев.

"Напълно заслужено Димитър Илиев стана номер едно. По същия начин и Георги Илиев показа изключително големите си качества при нас и можеше да е в тройката. 2019-а беше годината на Локомотив. Неслучайно сме най-проспериращият отбор в България и приятната изненада в шампионата. Всичко това е плод на отличната работа на президента, треньора, спортния директор, всички", каза Зума, цитиран от "Тема спорт".

Относно мнението, че Димитър Илиев няма нито един мач за националния отбор, а е №1, Бонев заяви с чувство за хумор следното: “Ако трябваше някой от националния отбор да се избира след всички тези победи, които постигнаха, щяха да се затруднят журналистите".

“Вече сме четирима играчите на Локомотив Пловдив, печелили наградата - аз, Зума, Бонев и Митко Илиев", допълни отново с шеговит тон легендата на родния футбол.

Той похвали организаторите за идеята да се дадат награди на бивши играчи от миналото, които не са печелили приза заради голямата конкуренция в миналото.

"Сега е по-лесно. Търсиш един-двама от цялото първенство", завърши Зума.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).