Крушарски амбициран да направи интересен от имиджова гледна точка за Локо трансфер

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
10:31 / 30.12.2019
8904
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се е амбицирал да осъществи интересен от имиджова гледна точка за клуба трансфер. Бизнесменът използва контактите си в Аржентина и вече установеното сътрудничество с гранда "Индепендиенте", за да прати там свой футболист.

На този етап фаворит е Парвизджон Умарбаев. Халфът, който е наричан Меси от Таджикистан в родината си, е сред любимците на Крушарски и заедно с Бирсент Карагарен е бил предложен на аржентинския клуб.

Идеята е някой от тях да бъде преотстъпен за 6 месеца в Южна Америка и да натрупа безценен опит, с който да развие качествата си и да повиши по този начин трансферната си цена, пише "Меридиан мач". В тази посока вече са проведени разговори с треньора Бруно Акрапович и спортният директор Георги Иванов - Гонзо, които ще трябва да намерят достоен заместник на Умарбаев в случай, че планът на Крушарски се осъществи.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).