Локо дава двама свои за бразилец, правещ силен сезон във Втора лига

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:12 / 23.12.2019
3940
От ръководството на Локомотив Пловдив потвърдиха коя е основната трансферна цел от вътрешното ни първенство. Става въпрос за бразилеца Педро Ферари, който направи силна есен с екипа на Локомотив (София) във Втора лига. От спортно-техническия щаб на носителя на Купата на България потвърдиха, че са излезли с конкретно предложение за десния халф-бек.

Plovdiv24.bg информира читателите си за интерес от страна на Локомотив към Педро Ферари още в края на ноември.

За да имат бразилеца в редиците си, "смърфовете" са готови да пратят в столичния квартал "Надежда" двама от настоящия си състав - нигериеца Мустафа Абдулахи и бразилеца Уирис Густаво, които заради ограниченията за играчи без паспорт от ЕС, не могат да получат достатъчно игрови минути. И двамата обаче са качествени футболисти, които биха помогнали на софийските "железничари" в битката за промоция.

24-годишният Ферари подписа с 2-годишен договор с “червено-черните" през лятото. Той има и италиански паспорт, а освен това е играл и в белгийското първенство.

Интересен факт е, че преди да парафира с клуба от “Надежда", е бил предложен и на Локо (Пд), но треньорът Бруно Акрапович тогава е преценил, че няма да може да му даде достатъчно игрово време и е предпочел да се подсили на други позиции, твърди "Меридиан мач". Скаутът на Локо (Пд) Ванчо Траянов е изгледал няколко мача на Ферари и заедно с треньора са решили, че той може да свърши работа и да се конкурира с Бирсент Карагарен по дясното крило, който до този момента е несменяем титуляр на тази позиция.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).