Свещени за всички локомотивци реликви показват на Черно-бялата Коледа

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:18 / 11.12.2019
2891
Четиринадесетото поред издание на Черно-бялата Коледа ще бъде запомнящо се с нещо изключително. Преди същинската част всички гости ще могат да съживят спомените си за славни периоди от историята на нашия клуб на изложбата на черно-бели реликви, която стартира от 11 часа, съобщиха от Фенклуба на Локомотив Пловдив.

Ето какво още информираха от организацията относно предстоящата изложба:

На нея ще бъдат изложени уникални по рода си експонати като фланелката на неподражаемия Марадона, която той разменя с тази на нашата легенда Аян Садъков след мача между България и Аржентина на Световното първенство в Мексико през 1986 г. Какво по-голямо признание за нашия бате Айко! Ще можем видим също така фланелката на нашата легенда от осминафиналния мач с Мексико от същото първенство.

Очакват ви и фланелката му от последния мач през сезон 1991-1992 г., когато футболистите на Пловдивския любимец, водени от вещия в занаята Атанас Драмов се окичиха с бронзовите медали в първенството на България, както и неговият медал.

Фенклуб Локомотив Пловдив изказва благодарности на семейството на Аян Садъков за възможността да видим тези свещени за всички нас реликви!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).