Бруно изненада с мнението си за най-добрия играч на Локо в Русе

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
19:37 / 09.12.2019
4707
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович не скри задоволството си от факта, че неговите футболисти играха с огромно желание при победата над Дунав с 3:0 в Русе.

Ето какво каза босненският специалист след края на двубоя:

Мачът протече така, както сме очаквали. Първите 10 минути имахме малко проблеми, но след това доминирахме. Хубави атаки, хубави голове. Доволен съм от голямото желание на моите футболисти. Това е играта, която искам и която ми харесва.

Теренът на Дунав изглежда много добре и в такива ситуации моят отбор има предимство. Според мен днес най-добрият играч на терена бе Милош Петрович. Ние винаги сме концентрирани. Опитваме се да намерим различни тактики спрямо противниците. Тримата ни централни защитници притежават големи качества. Ако се представяме както днес и се опитваме да играем футбол, нещата ще се получат. Преди мача с Левски ще имаме среща с нашите фенове на едно коледно парти (б.р. става въпрос за Черно-бялата Коледа) и това ще мотивира още повече тима. Ще опитаме да се качим на второто място.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).