ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Каква е приликата между "Мис Джуки", "Мис Крокодил" и "Мис Зурла"?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:26 / 30.11.2019Коментари (0)8531
©
Последните издания на конкурса "Мис България" потвърдиха двете максими – това е конкурс за вътрешна красота и, че любовта е сляпа.

От цялата шумотевица след коронясването на поредната "най-красива българка" единственото добро нещо е, че победителката в крайна сметка не отива на нито един престижен международен конкурс. Просто защото никъде по света нашата представителка не ее призната  за легитимна. Затова се наложи Ирина Папазова, собственичката на "Мис България", да си измисли и направи конкурс с гръмкото име "Мис Планет", който е регистриран на същия адрес като и нашенския. Преди конкурса се провеждаше в Свети Влас за забавление на чужденци туристи, а в последните години го правят в Грузия. Обикновено печели нашата миска или поне влиза в челната тройка. Повечето от последните носителки на короната, след като се закичат с титлата и феновете ги нарочат ту за Мис Крокодил, ту за Мис Нос или Мис Зурла си правят корекции и то не една.

Мис България Радинела Чушева предизвика най-масовата омраза към себе си и задмина предшественичките . И повод за това са пластичните й операции. Като изключим тези, които традиционно обичат да си чешат езиците, по всякакви въпроси, то повечето от засягащите проблема са категорични, че корекциите на Чушева са неуспешни и тя не бива да се появява на публични места докато не ги оправи. Някои дори твърдяха, че е сложила долните си устни на мястото на горните. Други смята, че Хелоуин отдавна е минал. В светските среди се говори, че Чушева е замаяла главата на много богат българин, доста по-възрастен от нея, имал интереси в областта на спорта, има научни титли, после отива и прави милиони от хазарт и бизнес в Полша и други европейски страни. Синът му също е много образован и е носител на титлата "Мистър България".

Когато Радинела беше адреналинка имаше миловидно и секси излъчване, макар ясно да демонстрираше, че не може да танцува. После явно е решила да предприеме серия от корекции и резултатът е видим.

Една от най-мразените миски в историята на конкурса у нас може направо да бъде обявена за топкрасавица сравнена с други победителки. Антония Петрова отнесе прозвището Мис Крокодил, след като стана една от "най-красивите у нас". Още докато беше на върха на славата си и не бе предала короната, Тоца влезе в международния обмен. Рапърът Би Риъл трябваше да прави шоу у нас и изрично бе поискал да се запознае с Мис България. Щом обаче получил снимката й се отказал от намерението си и се попитал какви ли са другите българки. После явно се осъзна и се извини, защото видя и други снимки на миската, а Тоца далеч не е най-стряскащите, даже е симпатична. Но горчивият вкус остана.

И явно не случайно множеството от коментарите и сега са, че конкурсът "Мис България" сякаш търси най-неподходящата целенасочено, стига тя да има спонсор. Това със спонсорите е трудно доказуемо, но мнозина предлагат държавата най-сетне да се намеси и създаде ред в този конкурс.

Тамара Георгиева преди две години обвини фотограф, че не я е снимал от подходящ ъгъл и затова хората я нарекли Мис Нос. Тазгодишната Радинела също опита да пробута този номер и обвини фотографите, че са я щракнали не както трябва, затова народът започнал да я нарича Мис Зурла. Тамара Георгиева се прочу като миската с кривия нос. Тя нажежи обстановката до такава степен , че много популярни и не толкова известни хора сипеха заплахи един срещу друг. Тамара обясни,  че притежава нетипична красота и дори се биеше в гърдите, че ще съди всички, които тиражират неверни твърдения срещу персоната й, но в крайна сметка легна под ножа и коригира носа си, пише "Телеграф".


Още по темата: общо новини по темата: 1614
18.06.2021 »
21.05.2021 »
19.03.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/269 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Аматьорски футбол
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: