"Лаута Арми": За нас Христо Ботев е светиня, нямаме нищо общо с гнусната постъпка!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (13)
12:48 / 26.11.2019
13298
Една от основните фракции сред феновете на Локомотив Пловдив - "Лаута Арми", излезе с официална позиция относно вандалския акт, свързан с оскверняването на лика на Христо Ботев.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса позицията на "Лаута Арми":

Във връзка с поредния вандалски акт свързан с лика на Христо Ботев, ние от Лаута Арми категорично заявяваме, че нямаме нищо общо с тази гнусна постъпка вероятно дело на наскоро появилите се в града ни антифашистки леви организации стремящи се по всякакъв начин да очернят футболните фенове.

Лаута Арми и останалите фенове на Локомотив Пловдив винаги сме държали на българското и защитавали българщината. В почти всяка наша хореография присъстват български мотиви. За нас Христо Ботев е светиня и не се олицитворява по никакъв начин с даден футболен клуб. Самите ние искахме да оправим вандалския акт на Коматевския прелез и сме сигурни, че истинските фенове на футбола знаят, че това е чиста проба провокация. В тази връзка се надяваме, че извършителите ще бъдат заловени и наказани подобаващо.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).