ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Стенли заеквал след раздялата с Наталия Симеонова, пробвал да се самоубие от любов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:40 / 25.11.2019Коментари (0)18007
©
Бившата телевизионна водеща Наталия Симеонова и рицарят на меланхоличния рок Станислав Сланев-Стенли са живото доказателство за верността на поговорката "Старата любов ръжда не хваща". Талантливият изпълнител се завърна на сцената след 17-годишно отсъствие. Новият му албум е озаглавен "Чужди тела", а автор на три от десетте текста в него – "Тамагочи", "Вън от мрака" и "Счупено сърце" са на бившата му изгора Наталия.

По време на връзката си със Стенли в края на 80-те тя създава за него един от най-големите му хитове – "Пътят към храма". Сега пак твори рими за новия му албум. Останалите текстове в диска са на колегата му Любо Киров и текстописеца Александър Петров, създал емблематични хитове за група "Тангра" и Лили Иванова. Освен като певец и композитор, в публичното пространство Стенли е известен и като една от големите любови на Наталия Симеонова.Двамата се запознали през 1990 г., когато тя била студентка по журналистика и още не била популярна. Той пък вече бил звезда от група "Тангра". Стенли тъкмо се бил върнал от Русия с музикалната банда. Запознанството им станало в дома на Пепи Писарски от група "Атлас". 

"Ти си луда да тръгнеш с него, той ще ти лепне СПИН и ще те зареже", бил първият коментар, който Наталия чула по повод на връзката си с него. "Такова беше реномето му, когато станахме гаджета, и за едно 18-годишно момиче беше тежко изпитание. Той ме ухажваше много дълго. По това време аз бях обсебена от подготовката за изпитите по журналистика и хич не ми беше до любовни емоции. Тогава той каза, че в деня на последния ми изпит, в еди-колко си часа сутринта ще застане на аерогарата във Варна и ще ме чака докато дойда, за да отидем на море заедно. Казах си: "Какво пък, защо да не направя този експеримент?" Взех самолета за Варна с абсолютното убеждение, че след като той е ловец, ще се забавлявам няколко дни и ще си тръгна.

И така, връзката ни продължи три години и половина, през които всички негови познати изумяваха какво се случва с него. На финала пък той каза: "Какво направи с мен, промени ми възгледите на 180 градуса и ме остави да се мъча?". След нашата връзка той беше станал в известна степен моногамен. Преди мен най-дългата му връзка е била 7 дни, и то защото са имали карта за море. По онова време той беше култова личност - певецът на "Тангра" и цели ята приятелки на песента кръжаха около тях", разказвала е бившата фея на любовта.

Връзката на Наталия и българския Стинг започнала на шега и продължила 3 години и половина - до мига, в който бившата водеща не срещнала по-перспективния Денис Ризов. 

"Беше тръгнал да прави бизнес, беше станал човек с възможности... Ние не живеехме охолно. Тя беше още с мен, а имаше връзка с него. Беше ужасно да се прибира по малките часове и да ляга в леглото ми, след като малко по-рано е била в неговия креват. За рождения й ден, пак нямах пари, й бях подарил букет цветя. Тя излезе, прибра се на сутринта и докато пихме кафе, я попитах какво са й подарили приятелите й. Тя ми рече: "Виж сам". Погледнах през прозореца, долу имаше паркирана чисто нова кола, подарък от Денис. Накрая не издържах, взех си багажа и се махнах от общата ни квартира", разказвал е музикантът. 

Наталия обаче има друга версия за раздялата им. Бившата водеща твърди, че Стенли пръв й е изневерил с певица, а за отмъщение тя се хванала с бъдещия си съпруг Денис Ризов.  

"При цялото му тиранично поведение, той изкарваше мен злодея. Гонил е от вкъщи мои колеги и приятели, преравяше ми тефтера с телефоните, пресрещаше ме пред Факултета по журналистика и ако не ме намери, търчеше към телевизията. Не дай си боже да не ме намери, държеше сметка къде и с кого съм била. Той правеше всичко това, защото в неговия тефтер жените бяха описани така: "Биляна – очила", "Траяна - дълги крака", "Катя – хубаво дупе". Неговият собствен опит го караше да подозира, че целият свят е устроен така. Три-четири месеца преди да се разделя окончателно със Стенли, бях получила признание от наша обща приятелка - певица, как една нощ я изнудил да правят секс.

Много ме заболя, но едновременно с това бях страшно щастлива, че най-накрая имам конкретна причина да го напусна. Може да ти е много болно, но може и да се окаже най-щастливото събитие в живота ти. Бях убедена, че ще отрича, но той призна с абсолютна лекота: "Ама какво, ти ме ревнуваш от този боклук ли?" Отговорих му, че не става въпрос за ревност, а за двойнствения му морал - изискваше от мен нещо, което му беше трудно да ми даде. И то, когато бях повярвала, че се е променил. После той си "посипа главата с пепел", събрахме се пак, но вече знаех, че няма да е за дълго", признава Наталия. 

Двамата непрекъснато се карали кой пръв е кръшнал и постепенно настъпил ад в отношенията им. Всеки дебнел другия и го подозирал. Певецът обичал Наталия и я ревнувал, а тя приемала това за психически тормоз. Една вечер, след поредния скандал, тя не издържала и избягала от квартирата им. Отишла на хотел, а Стенли я обвинил, че е с любовника си. Когато Наталия окончателно избрала да е с Денис Ризов, Стенли изпаднал в дълбока депресия. Дори започнал отново да заеква – говорен дефект от детските години, който временно бил преодолял. 

Чувствителнитя музикант се затворил в себе си, не искал да вижда никого и спрял да твори за дълъг период от време. От черната дупка, в която се намирал, го извадила певицата и актриса Людмила Сланева-Локо. В началото тя само приятелски го утешавала, но от дума на дума се влюбили и се оженили. Скоро след сватбата им се родила и дъщеря им Никол, която днес е на 17 години. По време на участието си в предаването "Музикална академия" Стенли откровено призна, че е планирал да се самоубие. Разликата от 16 години във възрастта му с певицата Локо се оказала критична за брака им. След поредния скандал между него и жена му той решил, че с брака им е свършено. Певецът събрал няколко чанти с багаж и се върнал в родния си Велики Преслав. Там се отдал на безкрайни запои с приятели. 

"Когато си тръгнах от София, си викам: "Сега дали пък да не се засиля с колата и да се блъсна в някое дърво, та да приключи най-после всичко... Бях си пуснал много силно "Ръш" и го мислех съвсем сериозно", връща назад лентата на спомените си музикантът. След няколко месеца раздяла, Стенли и Локо се срещнали на неутрална територия. Той тръгнал с колата от Велики Преслав, а тя от София и се срещнали по средата във Велико Търново. На срещата взели решението да си дадат втори шанс и да се съберат отново, пише "Уикенд".


Още по темата: общо новини по темата: 1614
18.06.2021 »
21.05.2021 »
19.03.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/269 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: