Акрапович: Можехме да водим с 4:0! Реферите ни режат не за първи път, няма да е и за последен

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
20:04 / 23.11.2019
9524
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович поздрави своите футболисти за раздаването им на терена при поражението от Лудогорец с 1:2.

Ето какво каза босненският специалист след края на срещата в Разград:

Имахме много шансове през първото полувреме и можехме да водим с 4:0. След това една грешка позволи на съперника да поведе. Трябва ни още опит в мачове на такова високо ниво. Момчетата се готвят уникално по време на тренировките и пренасят това настроение и на терена.

Противникът има страхотни футболисти с много качество. Те имат и доста равностнойни резерви, а при нас не е така. Трябваше и да се справям с неща, свързани с отсъствието на двама основни футболисти. Цяла седмица тренирахме едно, а вчера се контузи Малембана и трябваше да реагирам спешно. Диниш Алмейда трябваше да играе с нови партньори в отбрана, а той определено е най-добрият футблист в българското първенство. Голям комплимент за отбора.

Колкото за съдийството - аз и преди съм го казвал. Не за първи път ни режат реферите, няма и да е за последен.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).