ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Лорд Евгени Минчев отсече: Доживотен затвор за чорапа на Михаела!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:01 / 23.11.2019Коментари (0)9503
©
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. "Телеграф“ в седмичната му рубрика "ТелеГАФ“.

Мария Илиева клони към Бриджит БардоМисля, че тази  рокля преди да отиде при Мария Илиева е била тапицерия на диван в семейство с котки. Как иначе да си обясня раздърпаните краища, образуващи видение на дреха и окончаващи с това лице по подразбиране красиво. Опитвам се да схвана стилистичния пиетет на певицата към 60-те и по-специално към образа на Бриджит Бардо, но е добре да кажа , че това не на всекиго отива. И аз, разбирате ли, искам да се направя на Джони Деп, но ми липсват една торба чаровности за да го постигна. Илиева прави според мен и друг гаф а именно, че сцената категорично изплюва материи като вълна и шаяк а карето очевидно почива на именно такава основа. Мрежест чорапогащник въвлича Мария в далечните селения на други клубове от където измъкване има само поради вярата ни, че е направила това неволно. 

Ави Бенеди- джентълмен сред принцеси

Тя винаги е привилегия за очите, които я оценяват. Нестихващото и старание, лекотата с която разкрасява събитията, на които е почетен гост, феерията на дантелените декорации и допълнения, прави от бизнесдамата Мая Хътчинс истинска модна икона. Този кадър извежда на преден план британския период на госпожата, където властват бежевото и черното, дантелата и оголените рамене. Може да се каже, че Хътчинс е източник на много вдъхновение за дамите с вкус, които могат да я копират без смущение. Мая е красиво заобиколена от звездите Гуна Иванова и Таня Боева,  наговорили се сякаш да се облекат в черно. И нищо лошо в това, след като поводът изисква вечерно облекло. Гуна цъфти с добре разкрито деколте и носи младежки послания, които възхищават. Таня Боева е сякаш по-умерена, но все така секси и привлекателна. Вида Пиронкова носи чара на италианска дукеса, отложила пътуване до Венеция и поради това не така мокра. Кокетната брошка с пера допуска че композиторката е оскубала някой критик на Гълъбо или пък е събирала пера на мъжки пернати в бурния си живот. Израелската звезда Ави Бенеди с достойнство придружава тази дамска колекция от знаменитости, самият той брилянтен и стилен. 

Провален моден дует на Ивана с Кеца

Две легенди са се подпрели на стълба на скуката и се сливат в едно . Тук висшата мода е убягнала за Ивана и е твърде далечна за Васил Найденов. Без да скрия, че ги искам в дует, мога да потвърдя, че това не е в никакъв случай моден такъв. Как и е хрумнало на Ивана да се облече в черно а тази сребриста гарнитура е като ръб на огромна чиния, дори летяща такава. Обеци като една човешка длан, бодат очите. Васил е имал и по-добри попадения, особено когато е в костюм и вратовръзка. Легендите имат ангажимент да са винаги нащрек и стилни. Сакото освен на цвят, не отговаря на звездата и по обем. То прилича на подарено или износено или сложено след драстична диета. Шалът се спуска като река Ерма а някъде по средата се случва естетически побой между райетата на плетивото и тишъртката. Не ми допада идеята за огромните черни очила, предвид че Кеца не е нито Рей Чарлз нито Стиви Уондър. Все пак ако двамата решат да изпълнят обща песен, нека това да е …да падат дрехи и задръжки, така всичко ще си дойде на мястото. Или в магазините за дрехи втора ръка. 

Райна облечена в ретро хит

Ра/Й/но пиле, рано пее съм чувал в  българския фолклор а това пиле не става дори за модна супа. Пилешка супа за душата - да, за едно красиво парче - да, но за мода, малко съм резервиран. Райна, наричана дълго време пиле, вече трябва да е постигнала следващата степен на растеж, което не се отразява от избора и на дрехи. Или е време вече да и казват Райна Баретата, което пък не звучи толкова изискано, нито аз ще го допусна. Фолкпевицата е поставила очила надвишаващи правилните пропорции за аксесоар, особено ако закриват една трета от лицето. Усещането тук е за жена, само че за жена, която преподава ръкоделие в първи клас. Блузата не променя това усещане, което се  засилва с герданчето, прекосяващо площад Деколте с мудна стъпка. А кръшната стойка и поведението на ръката е такъв ретро хит, че може да се пуска на забавен каданс в дискотеките след полунощ. 

Доживотен затвор за чорапа на Михаела…?

Виж ти, какво усърдие, каква ученическа прилежност, какво бюро. Направо бюро за разследване на облеклото, някои негови аспекти и борба с "терористичните" му отклонения… Не чак толкова моменти от казаното могат да се съотнесат към Михаела Маринова, но нека ми бъде позволено да осъдя на доживотен затвор този чорап, показал се над черен ботуш и за който имам запазена отделна килия. Червената чантичка е като червената шапчица- във вечна опасност от модният Вълк, който никак не се интересува от коя баба е купен този аксесоар. Мила фуркета е разделила на път красивите коси, противоречащи с училищния модел, разпадащ се върху долните аксесоари. И пак- ботушите въплъщават ненавистта ми към войната а в случая в омъжествяването на едно толкова крехко създание. Михаела, когато имате време, обадете се, като преди това минете през вторични суровини и оставете описаното от мен там.


Още по темата: общо новини по темата: 1614
18.06.2021 »
21.05.2021 »
19.03.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/269 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: