Фенклубът на Локо: Тръгваме 7 рейса, 10 буса и много коли! Ще имаме сектор, който ще се помни дълго!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (26)
10:56 / 22.11.2019
11206
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с призив към "черно-белите братя и сестри" преди утрешното супердерби на Първа лига срещу Лудогорец. Двубоят между първия и втория във временното класиране е в събота (23 ноември) от 17,30 часа на "Лудогорец Арена" в Разград.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалния текст на фенклуба на Локомотив:

Черно бели братя и сестри,

Нека утре всички многобройни, прехвалени и модерни агитки видят как се подкрепя истински любим отбор.

Нека се съберем под знамената и нека покажем, че надписът, който избрахме да стои на първа линия в сектора - БИТКА ДОКРАЙ, не е просто израз, проформа или само за снимките, а че това всъщност е нашият ЛОКОМОТИВ!

Не можем да знаем развоя, не може да знаем и резултата, но едно е сигурно - всеки един ще се раздаде на макс 90 минути и феновете и футболисти ще излезем по-силни и по-сплотени след двубоя.

Организираните фенове тръгваме 7 рейса, 10 буса и много коли. Призоваваме всички, които имат възможност да пътуват, да го направят, за да имаме сектор, който ще се помни дълго.

Ние сме Локомотив! Ние сме Пловдив!


Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).