Георги Илиев след рекорда: Има Господ! Благодаря на Локомотив!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (13)
09:03 / 30.10.2019
6093
Рекордьорът Георги Илиев логично бе доста емоционален след края на мача между Локо (Пд) и Черно море (1:0), с който записа двубой №455 в родния елит.

"Този рекорд ме кара да се чувствам горд. Един страхотен завършек на моята кариера, която можеше да приключи по друг начин. Благодаря на Локо Пловдив, на шефовете, на публиката, на съотборниците. Те успяха да променят този негативен път", каза шампионът с черно-белите от 2004 година след края на двубоя на Лаута.

"Това нещо ще остане за цял живот така. Къде повече, къде по-малко, но ще се помни. Има Господ. Този мач беше специален за мен", добави героят.

"Тези 4 месеца бяха страхотни за мен. Не искам да развалям това, което е в момента. Искам да приключа по нормален начин кариерата си. Да се върна в Черно море? Няма как да стане при тези хора, които са сега там в ръководството. Над 20 години прекарах в родния си клуб. Не може определени събития или хора да заличат тази любов", каза още Георги Илиев.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).