Илиан Илиев: Пускаме жалба! Още след назначението на Волен Чинков ми беше ясно как ще свири

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
18:38 / 29.10.2019
6664
Треньорът на Черно море Илиан Илиев изрази съжаление, че неговите футболисти не са били достатъчно агресивни в мача срещу Локомотив Пловдив, загубен от варненци с 0:1. Илиев каза интересни неща и за съдията Волен Чинков.

Ето какво заяви специалистът след края на двубоя на Лаута:

Имахме преимущество в държането на топката, но ни липсваше завършващият пас. Бяхме замислили да ги уморим и това се получи. Видяхте, че с целта на много картони накъсваха играта. По-добре обаче щеше да бъдем 11 на 11. Лошото за нас е, че противникът вкара красив гол и след това мина в схема само на контраатака.

В гъста защита работим по-бавно с топката, а трябваше да играем по-рисково и по-остро. Още първото полувреме Милош Петрович можеше да бъде изгонен. След червения картон обаче не стана мач - тъчове, фаулове и т.н. Просто ние трябваше да сме по-агресивни в противниковото наказателно поле.

Още като разбрах за назначението на Волен Чинков, ми беше ясно как ще свири. От ръководството са се обадили на нашата администраторка да пуска жалба. Не съм гледал ситуациите, но ние трябваше да си вкараме поне един гол.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).