Илиан Илиев: Локо (Пд) е хитът в първенството

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
12:23 / 29.10.2019
4918
Треньорът на Черно море Илиан Илиев се съгласи да направи кратък коментар за днешния мач срещу бившия му отбор Локомотив Пловдив.

"Знаете, че не обичам да говоря преди мачове. Ще кажа само, че ни предстои много тежък сблъсък. Локомотив Пловдив е хитът в първенството. Силен отбор е. Ако успеем да сме дисциплинирани в дефанзивен план, ще можем да повлияем на резултата. Имаме проблеми, но ще се справим", каза Илиан Илиев, цитиран от "Тема спорт". Аут от неговите сметки отново са вратарят Иван Дюлгеров и левият бек Фахд Актау. Така под рамката отново ще е швейцарецът Митрович, а негова резерва ще е юношата Иван Дичевски.

Освен двамата, под въпрос до последно беше и халфът Патрик Андраде. Все пак се очаква той да стисне зъби и да играе. Ако обаче не е готов, не е изключено Дани Кики да действа в средата на терена до Васил Панайотов.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).