Крушарски: Това е най-голямото щастие - за една година да хвана 2 купи

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
17:35 / 24.10.2019
4814
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски бе в отлично настроение днес, след като шампионската титла от 2004 година се върна окончателно на Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"15 години чакахме тоя момент и най-накрая шампионската купа е при нас. Това е най-голямото щастие – за една година да хвана 2 купи. Оттук нататък тя постоянно си е наша. Локомотивът няма спирачки. Да се надявам, че още дълги години ще я държим в ръце тая купа. Това е предизвикателство, а аз обичам тези неща", заяви Крушарски пред камерата на Plovdiv24.bg.

"Да се надяваме, че този сезон ще създадем доста проблеми на претендентите за титлата. Локомотив ще бъде на върха! Той е близо, остава да изкачим последните няколко метра! Само на 4 точки сме от Лудогорец. Много ли ви се струват? Ако за тях са много, за нас са малко. Да му мислят Лудогорец, ние сме лесни", каза още шефът на черно-белите.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Крушарски!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).