Фенклубът на Локо: След 5 поредни победи е време за още една - за живота на едно момче!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:31 / 22.10.2019
2983
Фенклубът на Локомотив Пловдив започва инициатива по събиране на средства за Георги Арнаудов, който се нуждае от скъпоструваща операция в чужбина за отстраняване на злокачествен тумор на тазобедраната кост.

Plovdiv24.bg публикува текста на "черно-белите" привърженици без редакторска намеса:

Здравейте, Локомотивци!

След 5 поредни победи за нашата общност е време да постигнем още една. Този път тя не е на зеления терен, а битка за живота на едно младо момче. Георги Арнаудов се нуждае от скъпоструваща операция в чужбина за отстраняване на злокачествен тумор на тазобедраната кост. Фенклуб Локомотив Пловдив започва инициатива по събиране на средства за Георги, като за тази цел се организира търг за историческата топка от гостуващата среща в Лига Европа срещу Спартак Търнава.

Тя е с автографи от Ален Ожболт, Анте Аралица, Бирсент Карагарен, Илко Пиргов и Димитър Илиев. Правилата за търга са следните:

- Обявяването на сума става под публикацията във Фейсбук страницата ни;

- Най-високата сума печели трофейната топка, а парите отиват директно по сметката на Георги Арнаудов;

- Търгът ще приключи 16:00 часа, в деня (29.10.2019г.) на мача между Локомотив Пловдив и Черно море.

П.П. Ако има желаещи да преведат пари, които да помогнат на момчето, без да участват в търга, могат да го направят на следната банкова сметка:

Георги Йорданов Арнаудов (GEORGI YORDANOV ARNAUDOV): BG72RZBB91551011086230, BIC RZBBBGSF, валута – BG Lеva, Райфайзенбанк.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).