Локо поля победата над ЦСКА с Папи Ханс и 60 литра бира

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:03 / 22.10.2019
5219
Мъжката игра и ценната победа срещу ЦСКА-София не изцеди напълно силите на играчите на Локо (Пд). Те показаха, че в момента са може би най-сплотеният колектив в елита и си организираха запомнящ се купон.

Свидетели на сбирката на футболистите, която се проведе със знанието и разрешението на треньорския щаб, разкриха че в клуб "Secrets" Бирсент Карагарен, Димитър Илиев, Мартин Луков и компания са били във вихъра си.

Поздравите за носителите на Купата, които през този сезон уверено се движат в Топ 3 на класирането в шампионата, валели до малките часове вчера, твърди "Меридиан мач". Компанията на "черно-белите" е поляла успеха над "червените" с близо 60 литра бира, а гост изпълнител в заведението е бил Папи Ханс.

"Заслужили са си празника. Всичко е ОК", коментира с усмивка и треньорът Бруно Акрапович пред вестника. Отборът започва подготовката си за следващия много важен с Черно море от утре с две тренировки - сутринта и следобед.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).