Шеф на Локо: Стойчо кой мач е гледал? Занев беше за 3 жълти картона!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
10:44 / 21.10.2019
6243
Бившият спортен директор на Локо (Пд) Чавдар Цветков направи интересен коментар на двубоя с ЦСКА-София, който черно-белите спечелиха с 1:0 снощи на Лаута. В момента легендата на Славия и българския футбол е съветник по спортно-техническите въпроси на собственика на "смърфовете" Христо Крушарски.

"Седем е добро число. Седем точки от ЦСКА. Какво да кажа друго? Доволен съм от играта, особено през първото полувреме. Бирсент Карагарен ако беше вкарал, мисля, че отиваха на по-голям резултат", заяви Чаво на излизане от стадиона снощи.

"Специално те да не се оплакват от съдиите. Стойчо не знам кой мач е гледал. Да му върнем лентата да видим на "Народна армия" какви мачове е имало. Перфектно съдийство! Има специалисти, говорих с Атанас Узунов и той каза същото. Не виждам какви претенции могат да имат. И ние имаме претенции. Занев трябваше да получи три жълти картона", допълни още Чавдар Цветков.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).