Полицията следи днес с камери феновете на Локо и ЦСКА

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
06:50 / 20.10.2019
3980
От страна на областната дирекция на МВР е създадена организация за охрана на реда и недопускане на противообществени прояви във връзка с футболното дерби между отборите на Локомотив и ЦСКА-София, който ще се проведе днес (20 октомври) от 17.45 часа на стадион "Локомотив“ в Пловдив. Съгласно заповед на кмета на Община Пловдив днес е забранена продажбата на алкохол на територията на спортната зона, съобщиха от полицията.

Възможно е в часовия период от 16.00 ч. до 21.00 ч. да бъде въведена временна реорганизация на движението по ул. "Лев Толстой“, в участъка от бул. "Санкт Петербург“ до кръгово кръстовище с ул. "Проф. Цветан Лазаров“, по ул. "Проф. Цветан Лазаров“ и ул. "Димитър Ризов“ до бул. "Освобождение“.

На изградените контролно-пропускателни пунктове полицаите ще извършват щателни проверки, а при охраната на мача ще бъде използвано и видеонаблюдение. Нарушителите ще бъдат санкционирани съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).