Локо чака голям бонус от Лозана преди дербито с ЦСКА-София

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
09:16 / 14.10.2019
7130
Спортно-техническият щаб на Локомотив (Пд) се надява да може да подсили състава за предстоящото дерби с ЦСКА-София в края на седмицата с двете си последни попълнения. От Лаута признаха, че очакват Спортният арбитражен съд в Лозана (CAS) да разреши БФС да картотекира служебно нападателя Джордан Греъм и защитника Силвен Десланд.

Те тренират вече повече от месец с "черно-белите", които договориха преотстъпването им от английския Уулвърхемптън. От футболната ни централа обаче не регистрираха навреме трансферите им, а след това ФИФА отказа да разреши да ги картотекират служебно.

В КАС обаче се очаква да уважат претенциите на Локо, както и на Уулвс, които също са страна по казуса. Клубовете са категорични, че са действали коректно и в срок са придвижили нужната документация. От Локо са ангажирали с делото Георги Градев, който е изразил оптимизма си, че Греъм и Десланд ще са на линия за следващия мач, твърди "Меридиан мач". Последният не игра в контролата с Хебър, защото е болен.

Нападателят Греъм обаче впечатлява с качествата си и особено при отсъствието на контузения Анте Аралица е необходим на Бруно Акрапович. Босненецът от днес отново ще води тренировките на тима, след като през миналата седмица бе в родината си на курсове за подновяване на своя лиценз "УЕФА ПРО".


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).