Локо без Бруно за няколко дни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:08 / 10.10.2019
3269
Локомотив Пловдив тренира без своя наставник Бруно Акрапович. Специалистът е заминал за Босна и Херцеговина, за да поднови своя УЕФА Про лиценз. Той има курсове на 11, 12 и 13 октомври, като ще се завърне на "Лаута" на 14 октомври (понеделник). В неговото отсъствие заниманията на "черно-белите" се водят от помощниците Желемир Теркеш и Александър Тунчев

Отсъствието на Акрапович означава, че неговите асистенти ще ръководят тима и в контролата с "Хебър" Пазарджик. Спарингът е планиран за събота (12 октомври) от 16:00 часа на "Лаута". Засега не се предвижда за проверката да дойдат играчи на проби.

Акрапович и спортният директор Георги Иванов-Гонзо са коментирали, че това ще крие рискове от грешка. Така нови играчи при "черно-белите" ще имат чак по време на зимния подготвителен период.

В момента Гонзо работи по това какъв тип играчи ще се търсят за селекцията. В плановете му има и няколко футболисти от Първа и Втора лига, като се чака да се види дали те ще разтрогнат, за да дойдат като свободни агенти. Опция е Ахмед Ахмедов от Дунав Русе, пише "Тема спорт".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).