Треньор с нищожен опит ще води ЦСКА срещу Локо на Лаута

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
09:23 / 07.10.2019
5166
Спортният директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета обяви кой ще е новият треньор на червените. След паузата в шампионата "армейците" гостуват на Локомотив Пловдив в дербито на 13-ия кръг.

"Знам, че всички очакват да научат кой ще бъде следващият треньор на отбора. Нашето решение е да продължим с Милош Крушчич. Той беше асистент на Люпко Петрович и има необходимите умения, за да води тима. Основното решение е на Гриша Ганчев. Всички важни решения идват от него", каза Джарета пред БНТ.

"Познаваме Милош от пет месеца, работим всеки ден. Назначаването му не означава, че предаваме сезона и нямаме амбиции до края на шампионата", добави италианецът.

Plovdiv24.bg уточнява за читателите си, че 43-годишният Милош Крушчич има нищожен опит като старши треньор. В досегашната си кариера той е водил само два тима - сръбските Металац и Земун, и то в рамките на една година. През останалото време той е бил винаги помощник, включително и на Литекс през 2015 година.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).