Националът Карагарен разкри кое е най-същественото, което Акрапович е променил в Локо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:41 / 05.10.2019
3707
Нападателят на Локомотив (Пловдив) Бирсент Карагарен разкри кое е най-същественото нещо, което е променил треньорът Бруно Акрапович в отбора. Юношата на черно-белите получи преди дни първата си повиквателна за националния тим от селекционера Красимир Балъков.

"Не очаквах покана, но съм щастлив, че съм от поканените от селекционера за тези квалификации. След като играем за България, трябва да играем винаги за победа", каза Асеновградският Гарет Бейл в интервю за "Хоризонт".

"Търпение. Това е основното, което промени Бруно Акрапович. Спечелихме Купата на България, сега целите пред нас са по-високи. А именно да влезем сред първите шест отбора в класирането и да се класираме отново за участие в Европа. Давам всичко от себе си. На Лаута се чувствам щастлив. Израснал съм на този стадион и за момента не мисля за трансфер в чужбина", добави още Бирсент Карагарен.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).