Проблем! Уулвърхямптън може да съди БФС заради своите двама играчи в Локо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
09:59 / 19.09.2019
6126
Английският елитен Уулвърхямптън може да се намеси в спора между Локо (Пд) и БФС относно карто­теките на Силвен Дес­ланд и Джордън Гре­ъм. Двамата футбо­листи бяха преотстъ­пени на черно-белите часове преди край­ния срок за изходящи трансфери от Англия. От Уулвс са изпратили всички необходими документи, които са стигнали навреме до родната централа, но не са били регистри­рани. Така двамата състезатели останаха без права за мача с Царско село. 

Вчера те играха в контролата срещу ЦСКА 1948, завършила 0:0 на Лаута.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че треньорът на Локомотив Бруно Акрапович вече се изказа гневно по темата и заяви, че някой от БФС е спал и затова не е картотекирал новите.

Уулвърхямптън може да предяви иск за про­пуснати ползи към БФС, ако неговите фут­болисти продължават да не могат да участ­ват в официални сре­щи и да се обиграват, каквато е била целта на сделката с Локо (Пд), твърди "Меридиан мач". След консултация с юристи ръководство­то на черно-белите е било уверено, че случаят им може да бъде решен от прези­дента на родната цен­трала Борислав Михайлов, който да раз­пореди служебна кар­тотека за централния защитник и за нападателя.

На този етап Дес­ланд и Греъм все още нямат права за неделното регионално дерби с Берое, което е от 17.45 часа на Лаута.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).