Нов трансферен удар в Локо! На Лаута взеха втори играч на Уулвърхямптън

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
12:27 / 15.09.2019
6994
След като Локомотив Пловдив представи вече футболиста на Уулвърхямптън Силвен Десланд, втори играч на "вълците" ще облече черно-белия екип на Лаута. Става въпрос за Джордън Греъм.

24-годишният футболист може да играе като нападател и по двете крила. Той ще бъде под наем в Локомотив до края на сезона, но в договора е записана клауза, според която треньорът на "Уулвърхямптън" Нуно Еспирито Санто може да си го върне по необходимост при отварянето на следващия трансферен прозорец.

Иначе в контракта има и опция за пълното откупуване на състезателните права на нападателя, съобщава "Меридиан мач". Освен при "вълците", Джордън Греъм е бил в отборите на Астън Вила U23, Оксфорд, Ипсуич, Брадфорд и Фулъм.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че другото звездно попълнение в Локо - Диниш Алмейда, вече се отчете с два гола в двата си мача досега за черно-белите. Взетият от Монако централен защитник вкара в неофициалния си дебют при разгрома над Рилски спортист с 4:0 в контрола на 7 септември, както и при победата с 3:2 над Царско село в последния шампионатен кръг.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).