Акрапович: Смешна дузпа! Някой в БФС е спал и затова не можех да ползвам Десландес

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
19:49 / 13.09.2019
6326
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович направи доста интересен коментар след мача на неговия тим с Царско село, завършил 3:2 за черно-белите.

Ето какво каза босненският специалист след края на двубоя на стадион "Славия" в столицата:

Доволен съм на 100 процента от отбора. Направихме това, което искахме. Смешна дузпа обърна донякъде резултата. Казах на всеки да вкара четвърти гол, ако може. Как да не съм доволен, след като сме в челните позиции в класирането? Имахме положения, при които Димитър Илиев и Бирсент Карагарен можеха също да вкарат.

Доволен съм от новото попълнение Алмейда. Трябва още малко време, за да свикне с нашата игра. Ще му дам време и той ще подобри играта си. Анте Аралица имаше проблем със зъб. Трябваше да оперира нещо. След това имаше и настинка и затова му дадох почивка. В следващия мач ще играе.

Колкото до другото ново попълнение Силвен Десландес - изпратихме всички документи във футболния съюз, от Улвърхямптън също изпратиха документите. Но някой в БФС явно е спал и не успяхме да го картотекираме. Очакваме още двама нови футболисти.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).