Много сложен казус в Локо заради Стивън Езе

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:41 / 13.09.2019
5812
Много сложен казус се появи пред спортно-техническото ръководство на Локомотив Пловдив. Той е породен от категоричния отказ на Стивън Езе да подпише нов договор. Настоящият контракт изтича в края на декември.

Собственикът на "смърфовете" Христо Крушарски е решил да извади бранителя от състава, пише "Тема Спорт". Това решение на клубния бос обаче среща вътрешна съпротива. Новият спортен директор Георги Иванов - Гонзо е посъветвал Крушарски да не се отказва от Езе, докато играчът има договор с клуба. Треньорът Бруно Акрапович също предпочита да разчита на бранителя. Бизнесменът обаче бил непреклонен, твърди още вестникът.

Черно-белите гостуват днес на Царско село от 17:30 часа на стадион "Славия". От началото на сезона Стивън Езе дори няма пропусната минута - 720 в 8 срещи. Той вкара и дебютния си гол за Локо в елита в градското дерби с Ботев, завършило 1:1.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че миналия сезон нигеериецът има попадение за черно-белите, но за Купата на България срещу Септември.

До този момент Езе има 57 официални двубоя за Локомотив - 46 за първенство, 7 за Купата и 4 в Лига Европа.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).