Крушарски: Бруно е мъж! Той остава и продължаваме да се прегръщаме!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
09:34 / 03.09.2019
4796
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски направи интересен коментар на появилата се в македонска медия новина, че треньорът Бруно Акрапович ще се връща в бившия си отбор Шкендия (Тетово).

"Акрапович наскоро ви даде подробна информация какво смята да прави. Той е мъж и го каза мъжки. Мен клюките не ме интересуват. Нека да дишаме спокойно и да си гледаме работата. Акрапович ще продължи да си гледа работата в Локомотив. За 4 години се наслушах на псевдоновини. Аз се връщам скоро в България, той остава и продължаваме да се прегръщаме. Бруно остава при нас, разбрали сме се и не допускам, че може да направи друго. Той има мисия в Локомотив", заяви Христо Крушарски пред "Тема спорт".

Самият Бруно Акрапович също отрече за Шкендия и уточни, че ще разговаря с Крушарски на 8 или 9 септември за уточняване на последните детайли относно новия договор.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).