Капитанът на Локо: Имаме повече футболни аргументи от Ботев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
23:10 / 24.08.2019
4619
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев призна, че той и съотборниците му са проспали първото полувреме срещу Левски. Нападателят каза и мнението си относно предстоящото дерби на Пловдив срещу Ботев.

Ето какво каза Илиев след края на мача на "Герена":

Тотално проспахме първото полувреме. Не създадохме нищо в предни позиции. След почивката опитахме нещо, но не ни се получи играта. Левски просто използва една от грешките ни. Ние не показахме това, на което сме способни. Това бе един от най-слабите ни мачове от началото на сезона. Съжаляваме и се надяваме това да е единичен случай.

Надявам се срещу Ботев да покажем съвсем друго лице. Това е един от най-важните мачове за нас. Двата отбора ще излязат пределно мобилизирани. Ще има битка, но този, който е по-спокоен, ще спечели. На финала за Купата надделяхме точно с повече спокойствие и с по-мъдра игра. Мисля, че за момента имаме повече футболни аргументи от Ботев, надявам се и стадионът да се напълни.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).