Гонзо официално се завърна на "Лаута", обяви големи цели!

Автор: Васил Динев
Коментари (15)
12:56 / 21.08.2019
8782
Новият спортно-технически директор в Локомотив Пловдив Георги Иванов бе представен официално пред медиите преди минути, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Ето и по-важните акценти от неговите думи:

"Имахме разговор с Крушарски да помогна на клуба и спортно-техническия щаб. Локомотив в момента има добра основа и би трябвало с моето присъствие да подобрим начина, по който се работи, а също и условията. Не съм се колебаел дълго дали да приема - аз съм израснал тук и за мен е удоволствие да се завърна на "Лаута".

Това е един от четирите клуба, които представляват голям интерес за българския футбол заради феновете си. Трябва да направим така, че Локо да бъде стабилен клуб и да бъде на нивото на трите водещи отбора у нас. Локо ме изгради като човек и характер - да бъда победител и да бъда отдаден на професията си. Тогава треньор ни бе един отличен специалист в лицето на Недялко Стамболиев - в юношеските ни години, който ни даде една добра основа.

От "Лаута" имам и един неприятен спомен, когато бях треньор само един ден, но всичко е забравено и трябва да гледаме напред. През тези години съм научил много неща, дисциплина, отговорност и много уроци. За правомощията ми сме се разбрали с Христо Крушарски - моята задача е изцяло спортно-техническата част.

Администрацията работи добре, трябва да се даде спокойствие на отбора и треньора. Всички работим за Локо и вътрешни дрязги няма да има и няма да позволя това да се случи. Важна е стратегията за развитие на клуба, за да може след години участието в Европа да стане традиция, а не епизодично. 

Най-важното в момента е да подобрим инфраструктурата на клуба и общината трябва да помогне, за да изградим 4 терена, за които има проект. В момента три отбора тренират на един изкуствен терен - няма как да се получат нещата по този начин. Добрата база е основа за бъдещето. Договорът ми е подписан, но това за мен не е проблем, защото във футбола договорите не важат.

Призовавам феновете да подкрепят отбора си и да бъдат спокойни, че ще направим всичко възможно да има успехи. Сигурно ще има и трудни моменти и спадове, но при нас е важно да работим с мисъл за бъдещето. Надявам се най-малко този сезон да влезем в първата шестица".

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).