Ще влезе ли Локо в Топ 3 довечера?

Автор: Васил Динев
Коментари (5)
10:00 / 19.08.2019
4178
Отборите на Локомотив Пловдив и Дунав довечера ще изиграят последния мач от шестия кръг в родния футболен елит. "Смърфовете" посрещат своя опонент от 20.30 часа на "Лаута".

При успех "черно-белите" ще влязат сред първите три отбора в класирането, като при по-убедителна победа с четири или повече гола ще станат втори. Дунав Русе от своя страна ще се постарае да спечели третия си успех от старта на кампанията. Тимът е с 6 пункта преди срещата. 

Под въпрос за домакините е Един Бахтич, но след наказание се завръща Йосип Томашевич. "Смърфовете" ще бъде окрилени от факта, че успяха да вземат 10 от 12 възможни точки в последните 4 кръга. Преди старта на последния кръг Локомотив беше най-резултатният отбор от старта на кампанията, като в момента Левски също е с 14 вкарани гола, но и мач повече. Клубът има още едно ново попълнение и това е спортният директор Георги Иванов - Гонзо.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).