Гонзо: Аз съм юноша на Локомотив и обичам този отбор!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
17:50 / 16.08.2019
5668
Новият спортно-технически директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов даде интервю. Гонзо призна, че обича отбора от парк "Лаута" и се надява заедно с колегите му в клуба да наградят спрямо направеното досега. Легендарният нападател на Левски говори и за предстоящия мач на "черно-белите" със "сините".

"Как Христо Крушарски ме нави ли? Не беше много трудно, защото аз съм юноша на Локомотив и обичам този отбор. С г-н Крушарски се срещнахме случайно на един мач на Рилски спортист, където той ме покани да дойда гледам мача със Страсбург. Срещнахме се после и с Бруно Акрапович. Каква ще бъде ролята на директора Чавдар Цветков ли? Не мога да отговоря на този въпрос. Говорихме с г-н Крушарски и Бруно Акрапович да надградим, за да може Локомотив да стане един стабилен клуб и всички да се съобразяват с него. 

Локомотив направи една добра кампания в Лига Европа. Отборът загуби, но се представи добре. Футболистите и треньорите трябва да са доволни от представянето. Внимание на школата ще се обърне, но в крайна сметка всеки футболист сам заслужава мястото си в отбора. Това е приоритет на старши треньора. Смятам, че Акрапович се справя много добре. Неминуемо ще дойде момент, в който талантите от школата ще получат своя шанс. Според мен Локомотив е създал ядро от футболисти, които играят заедно от година. Не е наложително да се взимат нови, освен ако не изскочи нещо изключително. 

Официално може би започвам работата в понеделник, когато трябва да се подпише някакъв договор, но смятам, че когато мъже си стиснат ръцете, е по-важно от договор. Най-важното е Локомотив да играе футболът, който играе в момента. Резултатите не са на всяка цена, но трябва да сме в челните позиции. 

За предстоящия мач с Левски ли? Всеки човек има минало, не мога да избягам от него. Винаги съм с добри чувства към Левски, нормално е, но всеки следва своя път. Аз следвам моя, Левски - своя. С хората, които са в Левски сме в добри отношения, но в крайна сметка пожелавам успех на Левски, но искам Локомотив да победи", заяви Гонзо пред "Спортал".


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).