Крушарски: Вече трябва да вървим заедно с феновете на отбора

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
21:32 / 15.08.2019
6149
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски призова за обединение в "черно-белите" редици и направи важна крачка към окончателно потушаване на конфликта си с феновете на отбора, който се разрази още в началото на миналия сезон.

Ето какво каза клубният бос пред "Спортното шоу на Дарик":

Отдавна, като дойдох в Локомотив, мечтаех за този тим и работата, която се върши за тези 4 години. Мисля, че с феновете на отбора вече трябва да вървим заедно напред, за да може Локомотивът да има още по голяма сила".

"Дано всички, които сме тук се върнем с кошница пълна. Спартак Търнава ни подари празна бутилка, аз им обещах да им я върна с голове. Французите подариха само екипчета, дано това им помогне да си съберат кошницата с головете", добави той.

"За нас няма Левски, няма ЦСКА , няма Айнтрахт, няма Страсбург. Всеки мач за нас е важен. Играем, за да радваме публиката и нещото, за което сме се събрали", добави шефът на "смърфовете".


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).