Има развръзка относно визите на Умарбаев и Езе

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
21:17 / 13.08.2019
7814
Парвиз Умарбаев получи входна виза за влизане във Франция, но Стивън Езе - засега не. Той обаче може да я получи в четвъртък (15 август). Това обяви собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски. Както вече Plovdiv24.bg информира читателите си, клубният бос бе пред френското посолство в София, за да изрази несъгласието си с решението двамата футболисти на "черно-белия" тим да не бъдат допуснати във Франция.

Локомотивци пътуват утре за Страсбург, където в четвъртък от 21,30 часа е реваншът от третия предварителен кръг на Лига Европа. В първия двубой "смърфовете" паднаха с 0:1 като домакини. Стивън Езе няма да пътува с отбора, но има вероятност да се присъедини в последния момент в деня на мача, ако все пак французите решат да му издадат виза, както са обещали за 15 август.

"Явно французите още ги боли от гола на Емо Костадинов на "Парк де Пренс" срещу тях. Според мен Страсбург е замесен. Това не може да се случи без техни действия. От посолството ми обясняват, че уж такава била процедурата. Сезирали сме УЕФА, ФИФА и Министерския съвет. Всички наши институции се намесиха. От УЕФА и ФИФА не съм сигурен. Да чакаме мача и да се надяваме на успех", заяви Христо Крушарски.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).