Карагарен: Имаме шансове да направим нещо голямо срещу Страсбург

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
20:07 / 11.08.2019
3716
Нападателят на Локомотив Пловдив Бирсент Карагарен бе избран за Играч на мача при разгрома над Арда (Кърджали) с 5:2 на Лаута. Юношата на черно-белите вкара едно от попаденията и вече има 4 гола за родния си клуб през настоящия сезон.

Ето какво заяви Карагарен, получавайки бутилка шампанско за добрите си изяви:

Бяхме по-концентрирани и по-подготвени за мача. Наистина беше доста горещо, но ние бяхме достатъчно мобилизирани. Аз се чувствам добре и виждате, че целият отбор показваме добро лице. Надявам се да продължаваме да побеждаваме.

Много важно е да държгим топката, да не бързаме. Това си говорихме в съблекалнята, че когато си подаваме повече, няма как да не ни се получат нещата.

Мисля, че имаме шансове да направим нещо голямо срещу Страсбург. В даден мач винаги има какво да загубиш, но ние ще дадем всичко от себе си. Колкото до моята игра, сигурно съм се подготвил по-добре за новия сезон.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).