Акрапович: Играем модерен футбол! Намерих тактика, която пасва на отбора ни

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
20:00 / 11.08.2019
4702
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович остана доволен от играта на своя тим при разгрома над Арда (Кърджали) с 5:2.

Ето какво каза босненският специалист след края на двубоя на Лаута:

Говорих с отбора, че трябва да правим преса и да притискаме противнвика. Накарахме ги да грешат и вкарахме голове. Това е стилът ни и ако го правим добре, и други отбори ще имат проблеми с нас.

И преди казах, че направихме добра подготовка в Боровец, държим добро темпо, нямаме контузени играчи, изглеждаме добре... Момчетата вече се познават по-добре, а аз намерих тактика, която да пасва на нашия отбор. Много си говорим и анализираме, работим много. Днес сутринта имахме тренировка в 7,30 часа сутринта.

В първия мач срещу Страсбург показахме, че имаме качества. Това искаме да направим и в реванша. Няма да отиваме със страх. Момчетата ще придобият по-голям опит с този мач. Ако имаме шанс, ще продължим напред. Няма от какво да се притесняваме. Ние играем максимално с две докосвания. Имаме футболисти, които могат да го правят. Това е модерният футбол.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).