Желко: Не е редно да се играе на 40 градуса, някой може да умре на терена

Автор: Стойчо Генов
Коментари (16)
20:19 / 10.08.2019
9822
Треньорът на Ботев (Пд) Желко Петрович логично не остана доволен от играта на своя тим при загубата с 0:2 от Царско село. Наставникът обаче упрекна и ръководството на БФС заради организацията на мача и по-конкретно ранния начален час.

Ето какво заяви черногорският специалист след края на мача в Коматево:

Нямам намерение да се оправдавам за загубата. Но съм разочарован от организацията. Мачът беше от 18 часа, когато температурата беше над 40 градуса. Това е опасно за футбола и не бива да се прави така. Ако тези хора не уважават футболистите - добре, ще играем и от 15 часа следобяд, но някой може да умре на терена.

Поздравявам съперника за победата. Невероятно е, че загубихме мача, защото контролирахме всичко. Но не ни се получаваше последният момент, имахме 6 или 7 добри възможности да отбележим. Щастлив съм, че създаваме такива шансове. защото ако не го правим, тогава ще имаме два основни проблема. Отборът ни е леко нвервен. Трябва да сме спокойни. Може би да поплачем днес и утре, но след това трябва да мислим за следващия мач. Съперникът имаше 1 гол от 4 мача, а сега вкара два. Първо аз трябва да приема случилото се.



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).