Сръбски защитник почна тренировки с Локо, шансовете да остане са големи

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:31 / 10.08.2019
5208
Сръбски защитник започна тренировки с Локомотив Пловдив. Става въпрос за  24-годишния десен бек Михайло Милутинович. Той идва като свободен агент. За последно е играл за елитния Земун, за който през миналия сезон записва 22 двубоя.

Бранителят притежава и унгарски паспорт, като играе и като централен защитник. Милутинович ще бъде тестван няколко дни, но според запознати вероятността да подпише е доста голяма, информира "Тема спорт". Милутинович е висок 185 см.

Кариерата му започва в Цървена звезда, чийто юноша е, но не успява да пробие до първия отбор и преминава в португалския Брага. Там също не се реализира сполучливо и продължава в Унгария, където носи екипите на два тима - Мезьоковежд и Козармислени, в който е бил под наем. Ако се стигне до привличането му, което е твърде вероятно, сърбинът няма да заема място за играч извън ЕС, тъй като има и унгарски паспорт.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).