Крушарски пред Plovdiv24.bg: Страсбург са на нашето ниво! Защо да нямаме шанс в реванша?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (18)
00:10 / 09.08.2019
9007
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се съгласи да говори специално пред камерата на Plovdiv24.bg след края на мача със Страсбург, който черно-белите загубиха с 0:1. Клубният бос призна, че е доволен от раздаването на футболистите и прогнозира, че Локо има шанс да елиминира съперника си в реванша след седмица.

Ето какво каза пред Plovdiv24.bg собственикът на Локомотив:

"Играта на отбора напълно ме удовлетвори. Видяхте, че и с 10 човека момчетата се раздадоха и направиха игра. Аз даже очаквах и по-добро представяне, но шансът не беше на наша страна. Защо да нямаме шанс в реванша? Те не са нещо повече от нас. Нищо, че бюджетът им е поне 10 пъти по-голям от нашия, горе-долу са на нашето ниво. Да се надяваме, че в Страсбург отново ще покажем мъжка игра.

Не искам да коментирам съдийските отсъждания. Делегатът каза, че ако имахме VAR-система, щяхме да си получим заслуженото. Аз тръгвам по чужбина на 17-и и дано футболистите продължават да ходят по Европа без мен.

Гледайте цялото интервю с Крушарски в прикачения файл!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).