Страсбург опита тревата на Лаута, треньорът похвали Локо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:49 / 08.08.2019
2172
Треньорът на Страсбург Тиери Лори похвали играта на Локомотив Пловдив и предупреди футболистите си, че трябва да бъдат много внимателни довечера. Първият мач от третия кръг на Лига Европа е днес от 20,30 часа на Лаута, а французите проведоха снощи тренировка на официалния терен.

Футболистите на Локомотив Пловдив са много бързи, разполагат с мощна атака, а атакуващото им трио е доста ефективно. Те разполагат със солидна защита, въпреки че играят схема 3-5-2. От нас зависи да наложим темпото на играта и да бъдем изключително внимателни", заяви наставникът на елзасците на пресконференцията си на Лаута.

"Много хора вероятно си спомнят мача на “Парк де Пренс", когато България победи Франция с 2:1. Не съм от хората, които подценяват българския футбол. Българският футбол винаги е изненадвал и е водил до проблеми за френските отбори", допълни още Тиери Лори.

Футболистите на Страсбург пък останаха доволни от състоянието на тревата след проведената снощи тренировка.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).