Двама нови чужденци идват в Локо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
09:24 / 07.08.2019
2941
Двама чуждестранни фут­болисти се очаква да при­стигнат на проби в Локомо­тив Пловдив. Това най-веро­ятно ще стане в началото на септември, когато има пауза в шампионатите заради евроквалификациите. На спортно-техническия щаб на "смърфовете" са предложени няколко играчи, като старши треньорът Бруно Акрапович ще избере кои да привика за тестове.

Босненският спе­циалист не един и два пъти е казвал, че всички нови при не­го минават проби.

Локо търси централен за­щитник и нападател. Както е известно, Стивън Езе засега отказва да подпише нов до­говор с черно-белите. На­стоящият му контракт е до края на годината и реално от януари той ще може да пре­говаря с всеки клуб и да подписва предварителен дого­вор.

Наскоро Акрапович не одобри германския защитник Ридел Монтейро, който изка­ра пробен период в тима. Холандският нападател Оливер ван Вийн пък в момен­та за втори път се опитва да убеди Бруно Акрапович, че има място в тима му, пише "Тема спорт". Той веднъж вече изкара проби, но сега сам си е платил за нови тестове.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).