Крушарски: На реванша ще бием с 4:0, целта е да влезем в групите!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
00:11 / 26.07.2019
5556
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски логично бе в чудесно настроение след победата нас Спартак (Търнава) с 2:0 в първия мач от втория квалификационен кръг в Лига Европа, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Ексцентричният бизнесмен демонстрира завиден оптимизъв и прогнозира победа с 4:0 в реванша.

"Все още не съм доволен. Нека мине и другия мач и тогава ще съм още по-доволен. За всичко си заслужава, когато се прави с удоволствие и хората го оценяват. Стадионът сега беше пълен, но ще бъде още по-пълен, когато го завършим според проекта, който имаме. Футболистите играха мъжки, поздравявам ги. Много поводи се натрупаха - рожден ден, първи мач на собствения стадион... Момчетата го почувстваха и това се отрази. Прогнозата ми за реванша? Ще бием с 4:0! Вие си мислите, че говоря само глупости, но всичко, което кажа, след това се случва", заяви Христо Крушарски!

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на собственика на Локо (Пд)!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).