Георги Илиев капитан, Локо приключи контролите с победа

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
20:23 / 07.07.2019
6273
Локомотив Пловдив приключи с победа контролните срещи преди началото на сезона в Първа лига, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Черно-белите се наложиха с 2:0 над втородивизионния Монтана в приятелски мач, който се игра в 38-градусовата жега на Лаута.

Първото попадение в мача вкара Бирсент Карагарен в 19-ата минута. Крилото потърси първоначално подаване към Ален Ожболт, но се получи рикошет и топката се върна при него. При втория опит Карагарен шутира с левия крак от 10-ина метра, пращайки топката в долния десен ъгъл на вратаря на Монтана за 1:0.

Шест минути преди края пловдивчани пронизаха за втори път противниковата мрежа за окончателното 2:0. Точен бе Един Бахтич. Австриецът се разписа от 2 метра, възползвайки се от остро подаване на Бирсент Карагарен от десния фланг. 

В отсъствието на Димитър Илиев капитанската лента сложи шампионът от 2004 година Георги Илиев.

Локо започна мача в състав:

Мартин Луков, Стивън Езе, Милош Петрович, Йосип Томашевич, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев, Момчил Цветанов, Бирсент Карагарен, Георги Илиев, Анте Аралица, Ален Ожболт.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).